📍 Calea lui Traian 162, Bl 26

NE PUTEŢI GĂSI ŞI ÎN SOCIAL MEDIA

Top 5 motive să folosiţi epilarea definitivă cu laser Soprano Ice

epilarea definitivă

Știi sentimentul acela imediat după epilare? Când îți simți pielea fină și catifelată, strălucind la propriu? Cu siguranţă şi tu l-ai experimentat şi ţi-a plăcut la maximum, însă din nefericire, atunci când folosești metodele tradiționale de epilat, această senzație minunată durează foarte puțin timp… Nu apuci să te bucuri de ea o perioadă prea lungă.

Acest lucru se schimbă total atunci când apelezi la epilarea definitivă cu laserul Soprano Ice. Te vei bucura de această senzație o perioadă foarte lungă de timp! Tot ce va trebui să faci ulterior este doar să vii o dată pe an la o ședință de întreținere! Chiar dacă pare greu de crezut, totul este cât se poate de adevărat. Iar dacă ai dubii în acest sens, vino şi încearcă – cu siguranţă te vei covinge şi vei ajunge să recomanzi la rândul tău prietenelor tale. Pielea ta merită un asemenea răsfăţ aşa că nu mai ezita şi acordă-i-l!

Iată top 5 motive care te vor convinge să alegi epilarea progresiv definitivă cu Laserul Soprano Ice:

  • Fără durere – aceasta este o procedură inovatoare şi care nu provoacă durere, iar rezultatele obţinute sunt remarcabile.
  • Economiseşti timp și bani – în secolul vitezei, timpul parcă trece mult mai repede şi cu siguranţă fiecare dintre noi vrem să-l petrecem într-un mod cât mai plăcut. De aceea, apelând la epilarea progresiv definitivă cu laserul Soprano Ice vei petrece mai puţin timp pentru a scăpa de firele de păr inestetice.
  • Este o investiție pe termen lung – aşa cum spuneam la punctul 2, pe lângă timp vei economisi şi bani. Deşi poate la început pare o sumă mai mare de investit, pe termen lung câştigul atât din punct de vedere al confortului cât şi din punct de vedere financiar va fi mult mai mare decât folosind metode convenţionale de epilare.
  • Nu te vei mai confrunta cu problema firelor crescute pe sub piele – epilarea progresiv definitivă cu laserul Soprano Ice va elimina această problemă a firelor crescute pe sub piele.
  • Fără efecte adverse – această tehnică de epilare definitivă este una care pe lângă faptul că nu e deloc dureroasă nici nu îţi provoacă efecte adverse. Vei scăpa de firele de păr şi vei obţine o piele catifelată fără să ai parte de alte neplăceri.

Aşadar, programează-te la o primă şedinţă în cabinetele FinestetLine şi scapă de părul nedorit pentru o perioadă lungă de timp cu ajutorul revoluţionarului laser Soprano Ice! Bucură-te de bălăceală și bronz perfect și uită de corvoada epilatului!

Programări la telefon: +40740270882
Adresa: Calea lui Traian 162, Bl 26 parter (pe alee lângă Clinica Rapitest), Râmnicu Vâlcea.

Ne găsiţi şi pe Facebook.

Foto: freepik.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *