📍 Calea lui Traian 162, Bl 26

NE PUTEŢI GĂSI ŞI ÎN SOCIAL MEDIA

Epilare facială definitivă cu Laserul Soprano Ice

Nu-i așa că și tu îți dorești să ai un ten strălucitor vara asta? Dacă obișnuiești să te machiezi, cu siguranță te confrunți deja cu problema firelor de păr faciale care arată inestetic sub fondul de ten și nu numai.

Ți s-a întâmplat ca fața ta sa nu arate fină sub fondul de ten, părul facial să iasă în evidență, mai ales în bătaia soarelui? Poate credeai că nu există o soluție pentru a scăpa de părul acela, fie el chiar și “puf”, noi însă te vom salva!

Chiar dacă nu obișnuiești să folosești machiaj, părul facial arată inestetic oricum, iar procedurile de îndepărtare clasice pot avea efecte negative asupra feței tale, dar și a firelor de păr. Se poate întâmpla ca firele să devină mai groase, mai negre și mai dese, ceea ce reprezintă un adevărat calvar.

De asemenea, tenul are cel mai mult de suferit, deoarece toate procedurile la care îl supui îl afectează enorm de mult, apărând  iritații, roșeață, poate deveni uscat sau se poate îngrășa mai tare decât în mod normal. Efectele negative variază de la ten la ten, și de la tehnică la tehnică.

Noi venim însă cu o soluție salvatoare, care te va scăpa de problema firelor de par faciale și inestetice, indiferent de zona feței pe care vrei să o epilezi.

Epilarea definitivă cu laserul Soprano Ice este tehnica la care orice femeie ar trebui să apeleze.  Este o tehnică modernă, care nu afectează pielea și care te scapă de părul facial nedorit pentru o perioadă lungă de timp.

Imaginează-ți doar cât timp vei câștiga atunci când vei scăpa definitiv de problema epilării! Pare de necrezut că epilarea definitivă chiar există.

De ce să apelezi la epilarea definitivă cu Laserul Soprano Ice? Iată câteva motive care cu siguranță te vor convinge:

  • îți vei reduce pilozitatea facială treptat, pe parcursul a mai multe ședințe, până ce aceasta va dispărea definitiv
  • este o tehnică modernă, mult mai performantă decât tehnicile clasice de epilare definitivă cu laser
  • te poți bucura de epilarea definitivă cu Laserul Soprano Ice indiferent de culoarea pielii sau a părului tău. Tehnologia modernă permite chiar și epilarea persoanelor cu un ten mai închis, sau a celor ale căror fire de păr sunt foarte deschise la culoare (o posibilitate foarte rar întâlnită în industria epilării definitive)
  • nu există riscul arderii pielii, deoarece în timpul procedurii pielea este răcită cu un capăt de safir, care evită eventualele arsuri

Ce mai aștepți? Încearcă și tu epilarea facială definitivă cu laserul Soprano Ice și cu siguranță nu vei regreta!

Dacă ești din Vâlcea, cu atât mai bine! Pe Calea lui Traian, numărul 162, se află cabinetele FinestetLine unde clientele au parte de servicii de calitate şi pot scăpa de părul nedorit! Acest lucru este realizat într-un mod profesional, cu aparatură de calitate.

Întâmpină vara cu o piele catifelată! Fă-ți chiar acum o rezervare la FinestetLine!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *